Citeste si asulta cele mai frumoase povesti, povestiri, poezii, fabule, ghicitori si vorbe intelepte.
Povesti cu talc. Povestile copilariei. Ghicitoare, fabula si poezie.
colectie de parabole
povestiti audio pentru copii
povesti cu talc - acasa


Despre PovestiCuTalc.ro

Toate drepturile asupra site-ului www.PovestiCuTalc.ro apartin lui PovestiCuTalc.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor care au PRECIZAT AUTORUL din orice pagina a site-ului www.PovestiCuTalc.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al PovestiCuTalc.ro. Va rugam sa ne contactati pentru acest acord scris la info[ @ ]povesticutalc.ro.



Drag vizitator, ma bucur nespus ca ai poposit si pe pagina mea de internet.

 

Sunt sigur ca ai ajuns aici indrumat de gandul de a citi, pentru tine sau pentru cel mic, povestioare cu talc.Vei gasi in "paginile" virtuale ale acestei minunate carti nenumarate povesti cu talc.

 

Acest site a luat fiinta in primul rand pentru ca eu, am un baietel si m-am gandit sa adun pentru el o colectie de povestiri cu talc. Doresc ca sa aduc cate o povestire noua in mod regulat, ideal in fiecare zi . Cu timpul, fiecare povestire va avea si o varianta audio pe care o vei putea descarca absolut gratuit si sa o folosesti dupa bunul plac.

Materialele audio sunt inregistrate cu bunavointa Michellei Popescu (flowerbomb).

 

Toate materialele de pe acest site sunt fie "culese" de pe internet, fie trimise de catre vizitatorii PovestiCuTalc.ro. Acolo unde se cunoaste sursa, aceasta este trecuta dedesubtul fiecarui articol..

 

Daca aveti povestiri pe care doriti sa le impartasiti si altora, va rog contactati-ma. Pentru aceasta va rog sa vizitati sectiunea "Contact".

 

Daca va place ce gasiti aici, va rog spuneti si la altii. Daca ceva va deranjeaza sau aveti sfaturi pentru a imbunatati navigarea va rog sa ma contactati pe mine.

 

Daca din anumite motive sa aduce atingere drepturilor de autor, daca cumva sunteti autorul vre-unui articol si nu doriti ca acesta sa apara pe site, sau daca doriti sa aduceti modificari sau sa apara numele dv. ca si autor (sau orice alta posibila "nemultumire") va rog sa ma contactati in vederea corectarii.

 

Tot materialul de pe site este pus la dispozitia dv in mod absolut gratuit, cu scopul de a fi citit, nu se percepe nici un fel de taxa pentru accesul la continutul site-ului.

 

 

Daca va place ce ati gasit aici, ne puteti ajuta trimitand mai departe un material, folosind pentru aceasta "Trimite unui prieten", pomenind despre povesti cu talc pe un forum, un blog , abonandu-va la newsletter-ul meu sau, daca sunteti detinatorii unui sait si doriti postarea unui link, puteti folosi una din urmatoarele :

 

legatura de tip text:   Povesti cu Talc

<div><a href="http://www.povesticutalc.ro" target="_blank" title="colectie de povesti si povestiri cu talc, fabule, ghicitori, poezii si vorbe intelepte">Povesti cu Talc</a></div>

 

legatura de tib banner:

 
<div align="center"><a href="http://www.povesticutalc.ro" target="_blank" title="povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori"><img src="http://www.povesticutalc.ro/povesticutalc.gif" alt="povesti cu talc pentru copii" title="colectie de povesti si povestiri cu talc, fabule, ghicitori, poezii si vorbe intelepte" width="160" height="80" border="0"/></a></div>
 
 
<div align="center"><a href="http://www.povesticutalc.ro" target="_blank" title="povesti cu talc pentru copii"><img src="http://www.povesticutalc.ro/povesticutalc_120x120.gif" alt="povesti cu talc, poezii, fabule si ghicitori" title="colectie de povesti si povestiri cu talc, fabule, ghicitori, poezii si vorbe intelepte" width="120" height="120" border="0"/></a></div>

 

 

 

Va multumesc si va doresc lectura placuta!

Povesti-cu-talc---Volumul-1
 

povesti cu talc despre noi contact links

Povesti Cu Talc sustine:

 

Psiholog Loredana Ionascu   Michelle - the sweet voice Editura Adevăr Divin
Patuturi copii   zambete, citate zambete, traieste zambind   Pur si simplu ... despre viata